Träffa några av oss

Friheten och medarbetarna, de är de största anledningarna till att jag arbetar på Ecru.

Det är nu åtta år sen som jag tog steget över till Ecru. Ett steg som jag vågade ta först efter ett par års övertalning. Jag fick en riktig kanonstart i företaget genom att få åka med på konferens redan ett par veckor innan jag började och det välkomnande som jag fick där var helt fantastiskt. Så många härliga människor i ett gäng där alla får vara olika och respekteras för det. Prestigelöshet, värme och gemenskap genomsyrar mina härliga kollegor.

Jag har jobbat med systemutveckling i snart 20 år och tycker fortfarande att det är lika kul med utmanande logiska problem. På Ecru har jag även varit med i arbetet kring medarbetarfrågor och suttit med i styrelsen under några år. Otroligt intressant!

Ecru är väldigt transparent och med den lönemodell som vi har så styr jag till stor del själv över uppdrag, lön, arbetstid, arbetsredskap, semester med mera. En oslagbar frihet! Jag har aldrig ångrat att jag tog steget över…

Annika Eriksson

Att vara anställd på Ecru är för mig att kombinera det bästa av två världar. Jag har samma frihet och flexibilitet som en egenkonsult samtidigt som jag har alla fördelar av en anställning så som kompetent stöd inom sälj och ekonomi, kompetensutveckling, trevliga kollegor och givande konferensresor.  Av mina 20 år som IT-konsult har jag nu varit snart 4 år på Ecru och det har varit ett otroligt lyft för både mig och min familj. Min lön och mina pensionsinbetalningar ​sätter jag helt själv och min arbetstid och ledighet styr jag över i samråd med min kund. Detta ger mer tid med familj och vänner men faktiskt också mer engagemang i kunduppdragen.​​

Mina uppdrag hos kund varierar från projektledaruppdrag till verksamhetsutvecklings- och kravledaruppdrag och jag trivs bäst i gränslandet mellan​ affären och IT-avdelningen. I processen både att leta ny kund och för att bolla frågor under pågående uppdrag är säljarna hos Ecru ett stort stöd. Att ha ​full uppbackning på hemmaplan av ett stort gäng av hjälpsamma och kunniga kolleger är också otroligt värdefullt, vår gemensamma erfarenhet är svårslagen! Överlag är ​engagemanget på Ecru något utöver det vanliga, det finns en stolthet över bolaget som sitter i väggarna och hos oss är värdeorden inte tomma floskler utan vi lever​dem.​​

Har du några frågor om Ecru eller konsultrollen i stort så bara hör av dig till mig,  jag svarar mer än gärna!

Hanna Enecrona

Hanna Enecrona