Tomas Åberg

Det sägs att det är de små sakerna som gör skillnad. I våras började jag på Ecru Consulting och då företaget då återigen blivit utnämnda som Sveriges bästa arbetsgivare var jag givetvis fylld av förväntan över att få se vad som skiljde detta bolag åt från andra i samma bransch.

Väl på plats insåg jag ganska omgående att medarbetaren är viktig. Det noterades både i tonaliteten i hur kollegorna bemötte vandra och den ärliga viljan att skapa bästa förutsättning för respektive individ. Det kom vänliga och positiva kommentarer på veckobrevsutskicken och vid min anställning inte bara frågade de utan på allvar aktivt arbetade för att få in mig på rätt uppdrag, i rätt bransch och hos rätt kund.

De stimulerar till att lyfta fram och genomföra idéer, söker och sporrar till engagemang i företagets utveckling och har en öppen informations- och beslutsstruktur.

Inledningsvis nämnde jag vad som gör skillnad och Ecru är sprängfyllt av dessa små läckerheter. Min resa med Ecru är nyss påbörjad men tack vare alla de ingredienser som lyfts fram här kan jag nu säga att jag är en glad Ecru:are, de är numera vi.