Minh Hoac

Jag började på Ecru hösten 2016 och jobbar som IT-arkitekt. Det är en spännande roll där jag jobbar som bryggan mellan IT och verksamhet.

Efter ett antal år i olika linjebefattningar bestämde jag mig för att återgå till konsultrollen. Valet av konsultbolag eller eventuellt starta eget var ett viktigt val där jag till slut föll för Ecru. Det som tilltalade mig var friheten och flexibiliteten som bolaget står för. Jag har full frihet och ansvar att välja alternativt tacka nej till olika uppdrag. Utöver det bestämmer jag själv hur mycket ledighet och semester jag vill ta ut, förutsatt att det funkar med uppdragsgivarna så klart.

Det första intrycket jag fick i mötet med kollegorna var vilken familjär stämning det var och att alla trivs i varandras sällskap och har kul ihop. Jag hade hört talats om det innan jag började men var kanske inte helt övertygad innan jag såg det med egna ögon. Nu, ett flertal månader senare, är det fortfarande samma goda stämning så man kan ganska säkert påstå att det ”sitter i väggarna”.

Jag stänger inte dörren att någon gång i framtiden starta eget men Ecru är det bästa valet för mig just nu, och så länge det funkar så bra som det gör ser jag ingen anledning att byta till något annat. Jag har trivts fantastiskt bra från dag 1 och ser framemot många härliga stunder framöver med Ecru-gänget.