Jobba hos oss

Vem är du

Vi söker dig med kompetens inom arkitektur, ledning och utveckling.

Visst är det en härlig känsla att få jobba med det du brinner för? Att känna glädje och stolthet genom det värde du lyckas leverera till kund och att göra skillnad. Vi vill att våra kunder ska känna vår passion för att hjälpa dem att nå sina mål. Att jobba med kompetenta och inspirerande kollegor som vill dela med sig av sin kunskap. Att jobba i ett företag där det känns som om du kommer hem. Välkommen till Ecru! Hos oss är det viktigt att relationen mellan våra konsulter och kunder präglas av samarbete, vi tror därför att du är öppen, ansvarsfull och engagerad.

Vårt erbjudande

Ecru etablerades 2006 och levererar tjänster inom arkitektur, ledning och utveckling och är verksamma inom branscher som bl a. försäkring, finans, fordonsindustrin, retail och energi. Vi arbetar för en sund företagskultur och bygger vår värdegrund omkring passion, kunskap och genomförande.

Vi har paketerat allt detta i Frihetsmodellen – läs mer här.

Hos Ecru är du en del av Sveriges bästa arbetsplats för seniora konsulter. Delaktighet och respekt för individen är en självklarhet, samtidigt som vi månar om våra familjer. Balans i livet är ingen klyscha utan något vi ständigt strävar efter. Ecru erbjuder starkt fokus på gemenskap, kompetensutveckling, frihet och dynamik. Vi har stor flexibilitet att planera vår tillvaro vilket även är kopplat till vår lönemodell där du själv är ytterst ansvarig. På Ecru bjuder vi på oss själva, är trygga och delar gärna med oss av vår erfarenhet och framförallt har vi kul tillsammans. Ecru är ett företag som växer och vi gör det i en takt som vi själva har varit med och påverkat. Vi ser varje individ som en del i en större helhet.

  • Ecru har tre år i rad (2015, 2016 och 2017) blivit utsedd till Sveriges bästa arbetsplats av Great Place to Work.
  • Ecru var en av 10 finalister från hela Europa som tävlade om titeln Employer of the Year i European Business Awards (2016/2017).
  • DI Gasell – 2011, 2012, 2014, 2015.

Kontakt

Vill du också vara en del av Sveriges bästa arbetsplats?

Kontakta oss på info@ecru.se