Ecru Consulting anställer ny konsultansvarig

Jörgen Eskelid har anställts som ny konsultansvarig på Ecru Consultings huvudkontor i Stockholm. Han tar även plats i bolagets ledningsgrupp.

Jörgen kommer senast från Alten, och innan det från Beamon People, där han arbetade i rollen som konsultchef och senior konsult. Jörgen har lång erfarenhet från IT-branschen där han arbetat sedan 1997.

  • – Det känns riktigt bra att få in Jörgen som en del av teamet. Hans erfarenhet från värderingsstyrda bolag och hans ledaregenskaper passar perfekt in i Ecru, där fokus på medarbetaren är stort, säger Öystein Stave, VD för Ecru Consulting.

  • – Ser verkligen fram emot att gå tillbaka till det ”lilla” familjära bolaget, med högt i tak och korta beslutsvägar. Att få möjlighet att jobba med erfarna högpresterande konsulter, spännande och innovativa kunder samt att få vara med och utveckla Ecru som bolag känns riktigt inspirerande, säger Jörgen Eskelid.

Förutom att arbeta som konsultansvarig, med rekrytering, försäljning, beläggning, kund- och konsultvård på den dagliga agendan, kommer Jörgen även att ta plats i bolagets ledningsgrupp.

För mer information, kontakta:

Öystein Stave, VD

Tel: + 46 708 73 37 25
E-post: oystein.stave@ecru.se

Jörgen Eskelid, Konsultansvarig

Tel: +46 733 46 68 54
E-post: jorgen.eskelid@ecru.se