Ecru Consulting startar dotterbolag

Ecru Consulting växer och utökar nu sitt erbjudande med det nystartade dotterbolaget Ecru Consulting Norr AB. Ecru Norr kommer, precis som sitt moderbolag, att erbjuda högkvalitativa tjänster inom IT och verksamhetsutveckling, men ha sitt primära geografiska verksamhetsområde från Sundsvall till Umeå.

Ecru Norr startar idag sin verksamhet under ledning av Johan Bryngelsson. Ecru Norr kommer, precis som sitt moderbolag, att erbjuda konsulttjänster inom IT och verksamhetsutveckling, och arbeta enligt Frihetsmodellen®, en modell som ger stor flexibilitet och frihet för både kund och medarbetare. Ecru Norr kommer att ha sitt primära geografiska verksamhetsområde från Sundsvall till Umeå. Här ser vi en starkt växande marknad med stora behov inom statliga verk och myndigheter samt flera branscher som skogs-, bio- och försvarsindustri. 

Johan Bryngelsson har mångårig erfarenhet från konsultbranschen, bl.a. som ortschef för Sogeti Örnsköldsvik/Umeå. Han kommer närmast från Övik Energi, det lokala energibolaget, där han varit avdelningschef med ansvar för fem sektioner varav sektion IT var en. 

  • Satsningen på Ecru Norr är en del av vår plan för tillväxt genom att etablera oss geografiskt. Att kombinera varumärket och styrkan hos moderbolaget Ecru med engagemanget och viljan hos drivna entreprenörer är något vi tror starkt på.  
    Vi är självklart riktigt spända och förväntansfulla inför fortsättningen, och önskar Johan Bryngelsson och övriga kollegor varmt välkomna in i Ecru-familjen, säger Öystein Stave, VD för Ecru Consulting. 
     
  • Det är en ära att få representera Ecru, att få verka både i och för den fina värdegrund som bolaget står för. Jag är väldigt inspirerad och förväntansfull över att få möjligheten att ta bolagets erbjudande till marknaden i norr, säger Johan Bryngelsson, VD för Ecru Norr. 

Detta pressmeddelande som PDF.

För mer information, kontakta: 

Ecru Consulting 
Øystein Stave, VD 
Tel: + 46 (0)708 73 37 25 
E-post: oystein.stave@ecru.se 

Ecru Consulting Norr 
Johan Bryngelsson, VD 
Tel: +46 (0)702 11 13 40 
E-post: johan.bryngelsson@ecru.se