Anders Tisell ny försäljningschef på Ecru

Anders

Ecru Consulting har anställt Anders Tisell i rollen som försäljningschef.

– Med Anders på plats som Försäljningschef har vi skapat oss mycket goda förutsättningar att fortsätta bolagets utveckling och ta ytterligare marknadsandelar, säger Öystein Stave, VD Ecru Consulting AB.

Anders har lång och gedigen erfarenhet av försäljning inom IT-konsultbranschen och kommer närmast från Integrera. I rollen som försäljningschef kommer Anders att fokusera på insatser som driver försäljningen och utvecklar affären mot våra kunder.

– Det känns fantastiskt kul och spännande att komma till Ecru, säger Anders. Med så kompetenta och dessutom riktigt trevliga medarbetare, känns förutsättningarna goda för att jag ska lyckas riktigt bra i min roll!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s